Contact

Bel met: Natascha Teeuw
Telefoon: 06 21 50 03 16
E-mail: info@papierispasse.nl

Kanaaldijk 3
3739 ND  Hollandsche Rading

Workshops Klantgericht Schrijven

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland BV is marktleider in consumptieve financieringen. Het is niet alleen de grootste financieringsmaatschappij van Nederland, maar ook autoriteit en opinieleider op het gebied van consumptieve kredieten. 

Voor de afdelingen Commerciële Binnendienst, Klantbeheer, Collection en Special Collection is een maatwerktraject ontwikkeld rond klantgericht schrijven en schrijven op B1-niveau. Dit niveau kenmerkt de schrijfstijl die banken en verzekeraars dienen te hanteren volgens de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Het traject bestond uit de Workshop Klantgericht Schrijven en een Terugkomsessie. Het trainingsmateriaal is samengesteld op basis van wensen en eisen van de afdeling Marketing en Communicatie, in combinatie met input van de deelnemers. Na afloop van de workshop ontvingen alle deelnemers een SchrijfKaart; een praktische checklist met tips, trucs en voorbeelden voor het opstellen van klantgerichte brieven en e-mails.

Opdrachtgevers

Frankwatching Frankwatching
Frankwatching is een onafhankelijk online platform dat zich richt op kennisdeling...

Blog

De sleutelprikkel - 05 May 2017
Is het je al gelukt om de aandacht van jouw bezoekers te trekken én vast te houden? Mooi! Dan is het nu tijd voor stap 2: zorg ervoor dat jouw bezoekers doen wat jij wilt. Leid...