Contact

Bel met: Natascha Teeuw
Telefoon: 06 21 50 03 16
E-mail: info@papierispasse.nl

Kanaaldijk 3
3739 ND  Hollandsche Rading

Workshops schriftelijke vaardigheden

De Kamer van Koophandel is een onafhankelijke dienstverlener die zich op talloze manieren inzet om zowel startende als ervaren ondernemers verder te laten komen met ondernemen.

Papier is passé verzorgt trainingen, workshops en schrijfopdrachten voor de Kamer van Koophandel. In samenwerking met de afdeling Marketing & Communicatie is de Workshop DOOP Schrijven ontwikkeld, rond de kernwaarden van de Kamer van Koophandel: Dichtbij, Onafhankelijk, Ondernemend en Positief.

Papier is passé werkt samen met de Academie van de Kamer van Koophandel Nederland en heeft bij de volgende regio's incompanyworkshops verzorgd: Centraal Gelderland, Den Haag, Gooi, Eem- en Flevoland, Noord-Nederland en Rotterdam.

Voor het Mobiliteitscentrum van de KvK verzorgt Papier is passé de Workshop maak het verschil met je sollicitatiebrief en cv.

Opdrachtgevers

Goed op weg Goed op weg
Een belangrijk onderdeel van Goedopweg.nl is de communicatie richting...

Blog

De sleutelprikkel - 05 May 2017
Is het je al gelukt om de aandacht van jouw bezoekers te trekken én vast te houden? Mooi! Dan is het nu tijd voor stap 2: zorg ervoor dat jouw bezoekers doen wat jij wilt. Leid...