Contact

Bel met: Natascha Teeuw
Telefoon: 06 21 50 03 16
E-mail: info@papierispasse.nl

Kanaaldijk 3
3739 ND  Hollandsche Rading

Content corporate presentatie

Sanoma Uitgevers is marktleider in Nederland voor zowel printmedia als digital media. Met meer dan 85 tijdschriften en ruim 200 websites bereikt de uitgever praktisch elk huishouden in Nederland. Als onderdeel van de Finse Sanoma Group is de naam Sanoma een begrip in Europa en daarbuiten. Sanoma Uitgevers wilde een nieuwe corporate presentatie, waarbij vormgeving en content aansloten bij de internationale organisatie, de domeinen, doelgroepen en marktpropositie.

In nauwe samenwerking met de afdeling Corporate Communicatie werd in eerste instantie een advies uitgebracht over de opbouw van de corporate presentatie, waarna de daadwerkelijke productie volgde. Papier is passé verzorgde de content en de speaker’s notes, Xonay Media verzorgde de vormgeving (foto’s, illustraties, grafieken) conform de huisstijl van Sanoma Uitgevers. De opgeleverde corporate presentatie is opgebouwd uit modules. Zo kan de gebruiker kiezen voor een eigen modulaire opbouw, afhankelijk van het doel en de doelgroep van de bijeenkomst.

Opdrachtgevers

Albeda College Albeda College
Het Albeda College is een Regionaal Opleidingscentrum (ROC) met ruim 50...

Blog

De sleutelprikkel - 05 May 2017
Is het je al gelukt om de aandacht van jouw bezoekers te trekken én vast te houden? Mooi! Dan is het nu tijd voor stap 2: zorg ervoor dat jouw bezoekers doen wat jij wilt. Leid...