Contact

Bel met: Natascha Teeuw
Telefoon: 06 21 50 03 16
E-mail: info@papierispasse.nl

Kanaaldijk 3
3739 ND  Hollandsche Rading

Herschrijven standaardbrieven

Vesting Finance
Vesting Finance is gespecialiseerd in creditmanagement. Sinds 1996 verzorgt deze partij professionele incassotrajecten voor haar opdrachtgevers. Vesting Finance heeft acht vestigingen in Nederland en een vestiging in België.

Op verzoek van Vesting Finance herschreef Papier is passé een set standaardbrieven. Om de lezer goed te informeren en tot actie aan te zetten, werden wijzigingen doorgevoerd op het gebied van vorm, stijl en inhoud.

Vesting Finance Servicing
Vesting Finance Servicing is een onafhankelijke serviceorganisatie van consumptief krediet en hypotheken. Vesting Finance Servicing is onderdeel van Vesting Finance, dat gespecialiseerd is in creditmanagement.

Op verzoek van Vesting Finance Servicing herschreef Papier is passé een set standaardbrieven. Om de lezer goed te informeren en tot actie aan te zetten, werden wijzigingen doorgevoerd op het gebied van vorm, stijl en inhoud.

Opdrachtgevers

Frankwatching Frankwatching
Frankwatching is een onafhankelijk online platform dat zich richt op kennisdeling...

Blog

De sleutelprikkel - 05 May 2017
Is het je al gelukt om de aandacht van jouw bezoekers te trekken én vast te houden? Mooi! Dan is het nu tijd voor stap 2: zorg ervoor dat jouw bezoekers doen wat jij wilt. Leid...