Contact

Bel met: Natascha Teeuw
Telefoon: 06 21 50 03 16
E-mail: info@papierispasse.nl

Kanaaldijk 3
3739 ND  Hollandsche Rading

Workshop Klantgericht Schrijven

De Verenigde Assurantiebedrijven Nederland N.V. (VAN) biedt verzekeringsoplossingen die niet of nauwelijks door de gewone Nederlandse verzekeringsmarkt worden aangeboden. Zij doet dit onder de labels Rialto Verzekeringen en BAVAM. Daarnaast voert de VAN het management over diverse gespecialiseerde verzekeringspools, zoals de Milieupool, de Atoompool en de Nederlandse Herverzekeringsmaatschappij voor Terrorismeschaden. Het Waarborgfonds Motorverkeer en het Nederlands Bureau Motorrijtuigverzekeraars hebben hun werkzaamheden uitbesteed aan de VAN. Het Waarborgfonds Motorverkeer (WBF) is er voor mensen die door een motorvoertuig schade hebben geleden en met deze schade niet terecht kunnen bij een verzekeraar.

Papier is passé heeft voor medewerkers van het team Verhaalszaken van het WBF de Workshop Klantgericht Schrijven en een terugkomsessie verzorgd. Het workshopmateriaal bestond uit standaardmateriaal en maatwerkmateriaal. Het maatwerkmateriaal is samengesteld op basis van de input van de deelnemers.

Opdrachtgevers

Sanoma Uitgevers Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers is marktleider in Nederland voor zowel printmedia als...

Blog

De sleutelprikkel - 05 May 2017
Is het je al gelukt om de aandacht van jouw bezoekers te trekken én vast te houden? Mooi! Dan is het nu tijd voor stap 2: zorg ervoor dat jouw bezoekers doen wat jij wilt. Leid...