SLUITEN

Training

Aantrekkelijke webteksten schrijven, hoe doe je dat? Leer de basis en verdieping tijdens een van onze trainingen en workshops. Incompany en op maat, dé manier voor meer kennis en ervaring.

Basistrainingen.

Ja? Mag je webteksten gaan schrijven? Zorg voor een goed fundament met een van onze basistrainingen.


Workshop Creatief Schrijven

Hoe ga ik deze tekst nu weer 'aanvliegen'? Een vraag die je jezelf regelmatig stelt wanneer je veel schrijft. Wel zo handig als je dan weet welke teksten de plakfactor hebben. En welke niet. De keuze is vervolgens aan jou.

Meer weten »

Workshop Klant- en Lezersgericht Schrijven

Weten hoe je écht klantgericht schrijft? Hoe je de aandacht van je lezer trekt én vasthoudt? Verdiep je dan in de succesfactoren voor vorm, stijl en inhoud van teksten. Aan het eind van de dag heb je een checklist die je helpt bij het schrijven.

Meer weten »

Opfristraining Nederlands

D's en t's, woorden los of aan elkaar, Engelse woorden in het Nederlands ... Hoe zit het ook alweer? Laat je kennis over spelling en grammatica op een interactieve manier opfrissen. Misschien ga je foutloos schrijven nog leuk vinden ook.

Meer weten »

Ja, ik heb interesse in een training!

Incompany en op maat. Wat zijn de mogelijkheden?

Ik stuur een e-mail naar Papier is passé

Verdiepingstrainingen.

De basis is aanwezig. Nu leer ik graag meer.


Workshop Gedrag Beïnvloeden met Teksten

Juist ja. De lezer van jouw (web)teksten moet iets gaan dóen. Maar hóe krijg je 'm zover? Dat vraagt om biologische foefjes en psychologische trucjes. Maar let op: alleen voor schrijvers die écht willen beïnvloeden.

Meer weten »

Workshop Sales- en Servicegericht Chatten

Chatten met klanten? Leer de leiding nemen en houden, creëer vertrouwen bij je klant en gun jezelf canned phrases (een voorraadje van goede zinnen). En als je dan ook nog chat met een glimlach ...

Meer weten »

Workshop Contentstrategie: kies en focus

Webteksten zijn pas écht van toegevoegde waarde als ze helpen om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Maak dus keuzes over: de behoefte van de klant, de belofte die jij doet en het bewijs dat je daarvoor levert.

Meer weten »

Workshop Schrijven voor het Web

Hoe schrijf je webteksten die werken? Zet je zomaar wat op je site, of durf je echt te schrijven? Het draait om de bezoeker: zorg er met je teksten voor dat hij niet wegklikt, maar dóórklikt op je website.

Meer weten »

Workshop Offertes Schrijven

Haal binnen die opdracht! Schrijf een offerte die de klant overtuigt om met je in zee te gaan. Zorg voor een goede opbouw die aansluit bij de beslisser en expert. En maak gebruik van psychologische trucs om je klant te beïnvloeden.

Meer weten »

Workshop Overtuigend Adviseren

Klanten 'op papier' overtuigen dat iets op een bepaalde manier gedaan moet worden? Gebruik tekst als tool. Bouw je tekst op de juiste manier op en kies de stijl die past. Zorg voor vergelijkingen, parafraseer en illustreer.

Meer weten >>

Ja, ik heb interesse in een training!

Incompany en op maat. Wat zijn de mogelijkheden?

Ik stuur een e-mail naar Papier is passé

Voor Mobiliteitscentra en gemeentes.

Solliciteren vraagt om netwerken en jezelf verkopen. Toch ontkom je vaak niet aan de 'traditionele sollicitatiewijze': een motivatiebrief en cv. Leer hoe je deze opstelt.


Workshop sollicitatiebrieven en cv’s opstellen

Trek de aandacht van de recruiter! Zorg ervoor dat jouw verhaal opvalt dankzij een kenmerkende vorm, een authentieke schrijfstijl en een interessante inhoud.

Meer weten »

Ja, ik heb interesse in een training!

Incompany en op maat. Wat zijn de mogelijkheden?

Goed idee! Ik stuur een e-mail naar Papier is passé.

Individueel.

Wil jij graag begrijpelijke, klantgerichte en goed gestructureerde teksten schrijven? Maar krijg je de letters uiteindelijk niet op papier? Dan is Coaching on the job iets voor jou.


Coaching on the job

Een échte maatwerkworkshop: speciaal voor jou. We gaan aan de slag met documenten die je zelf hebt geschreven of nog moet schrijven. We stellen een lesplan voor je op dat aansluit bij jouw persoonlijke leerdoelen.

Meer weten »